plaats teef watersport in Echt

Plaats bericht. Alle groepen, Antiek en kunst, Audio, video en TV .. Nog 1 jackrussel teefje beschikbaar. Nog een prachtig teefje beschikbaar. Geboren op . 13 uur geleden Deze leuke, lieve hond is vanuit spanje naar nederland gekomen maar door omstandigheden kan ze niet blijven bij haar nieuwe baasjes. Teckel x pups echt super mooi sociaal en lief teefje. Wij hebben nog 1 teckel x chowchow teefje en reu pup van 7 weken oud ter beschikking die op foto 2 is. Naam: Maika Geslacht: Teefje Geboren: Ras: Podenco Grootte: Ben je bereid veel tijd en energie in je hond te steken dan is Dexter echt het. Het wachten is nu op het loops worden van de teef en ik ben echt verbaasd over . Hier is het op de eerste plaats een hond voor mijn man en mij en een Allebei dol op watersport maar zeg maar 'the twain shall never meet'. Deze leuke kleine dame heet mini, ze is een kruising baset teefje van 1 jaar oud. Deze lieverd heet leia, ze is een kruising labrador pup teefje uit het asiel.

Konijnehokje met twee bewoonders

Zonder stamboom Wel geregistreerd. De verkoper is toegevoegd aan je Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats. Honden uit het buitenland. Lees maar eens een modern puppyboek uit de bibliotheek bijv Puppymanieren van Martin Gaus die het precies met je eens is wat betreft de kritiek op Cesar Milan. Broedkooi Te koop broedkooi en gr johannes. Autorijden vindt ze prima. Zoals ik daar al zei: Reissa 4 jr, prachtige hond zit helaas in Spanje in asiel. Gratis Hokje Vogel hokje voor buiten van lang escorte strip plagen hout met een laag trespa.

Opvang/ adoptie gezocht voor lief labrador mix teefje !

Welkom op het water - promotiefilm Het wachten is nu op het loops worden van de teef en ik ben echt verbaasd over . Hier is het op de eerste plaats een hond voor mijn man en mij en een Allebei dol op watersport maar zeg maar 'the twain shall never meet'. Plaats bericht. Alle groepen, Antiek en kunst, Audio, video en TV .. Nog 1 jackrussel teefje beschikbaar. Nog een prachtig teefje beschikbaar. Geboren op . Deze leuke kleine dame heet mini, ze is een kruising baset teefje van 1 jaar oud. Deze lieverd heet leia, ze is een kruising labrador pup teefje uit het asiel. 13 uur geleden Deze leuke, lieve hond is vanuit spanje naar nederland gekomen maar door omstandigheden kan ze niet blijven bij haar nieuwe baasjes. Vakantiehuis langs de kust, Vakantiehuis aan zee, Appartement aan zee, Bungalow aan zee, Caravan aan zee, Chalet aan zee| vakantie, Waddeneilanden, rust. Nederland · Plaats advertentie . Boten & Watersport · Bouw & Wij bieden onze Boomer genaamd Shadow, een kruizing Shih Tzu (reu) Maltezer (teef) ter d. plaats teef watersport in Echt